new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Nattplagg för henne från Esprit

Sov och mysplagg måste framförallt vara en sak: bekväma och mjuka, oavsett om vi har på oss dem i sängen, en mysig hemmakväll i soffan eller en lat söndagsmorgon hemma. Vem var det som sa att damsovplagg inte ska ha en stor portion stil och personlighet? Oavsett om det är en spetstop till ett par enkla jerseybyxor, eller en feminin blus eller en klassisk bomullspyjamas - snygga natt- och mysplagg erbjuder inte bara komfort utan även många andra möjligheter. Många toppar, shorts och byxor kan kombineras beroende på ditt humör och beroende på årstid. Natten är en stor del av dygnet - skäl nog att må lika bra innanför de egna fyra väggarna som utanför.

Feminin, avslappnad för varje årstid - Sovplagg som man känner sig bra i

Det långa sökandet lönade sig: Äntligen har du och din kombo hittat er drömlägenhet. En hel vecka höll ni på med att måla väggar och inreda lägenheten, nu börjar det roliga. Första kvällen tillsammans i den färdigrenoverade lägenheten tillbringar ni härligt odramatiskt. Du i din mjuka, enfärgade jerseypyjamas, din väninna i mjuka byxor i bomullsflanell och en stretchig long sleeve. En stor portion pasta och ett glas vin för var och en - så njuter ni av ert nya hem och smider planer för framtiden. De kommande veckorna flyger förbi. Du har mycket att göra på jobbet och på kvällen finns det alltid några småsaker kvar att fixa i den nya lägenheten; hänga upp de matchande gardinerna i köket, köpa en ny badrumsmatta, ett element som måste målas om. Innan du ens hinner märka det, har det redan gått en hel månad - nu är det verkligen dags för en inflyttningsfest. Festen är planerad för lördagen. Efter att du har vaknat sätter du dig vid köksbordet. Iklädd jersey nattlinne med en fin knapprad låter du dig väckas av en stor kopp kaffe och morgonsolen som skiner in genom fönstret. Du börjar skriva på inköpslistan inför kvällens fest. Det dröjer inte länge innan din väninna också kommer och sätter sig vid köksbordet. Hon är klädd i boxer-shorts i bomull och en stretchig topp och är fortfarande precis lika sömnig som du. Ni bestämmer att ni ska gå och handla tillsammans och efter det förbereda allt inför festen. Det blir en jättehärlig kväll. Alla vänner och många av era nya grannar har kommit för att se er nya lägenhet och för att inviga den ordentligt. I alla rum pratas, dansas och skrattas det. Festen håller på till sent på natten och när alla har gått stupar du i säng, utmattad och helt nöjd.

Den rätta mixen: Massor av möjliga kombinationer, alltid bekväma och snygga

På söndagen sover ni ut båda två till solen skiner in genom balkongdörren. Iklädd härligt bekväma, klassiska, rutiga pyjamasbyxor i luftig bomull och en tanktop ligger du kvar i sängen en liten stund och låter gårdagens kväll passera revy. Tillslut går du upp - resterna av gårdagens firande måste städas upp. När du kommer in köket känner du doften av nybryggt kaffe. Din väninna, fortfarande iklädd ett mjukt fallande bomullsnattlinne och flip-flops, håller redan på och städar, okammad - men på bästa humör. Tillsammans fixar ni resten, vädrar lägenheten och sedan är det dag för en rejäl frukost i köket. För att bli av med de sista spåren av trötthet finns bara ett botemedel: ut i friska luften för en långpromenad genom de lugna gatorna. Ni strosar genom kvarteret och stannar sedan till på ett litet café för att ta en espresso och en bit jättegod cheescake. På kvällen går din väninna till badhuset för att bada bastu medan du, efter att ha unnat dig ett doftande skumbad, gör det bekvämt för dig på soffan. Du är iklädd shorts i bomullsjersey, en spetstop och en jersey cardigan. En underbar helg går mot sitt slut.

Visa fler...
Visa mindre...