new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Trosor från Esprit

Trosor är de klassiska underkläderna och ändå allt annat än gammaldags. Bland de många olika varianterna av underkläder är trosor ett pålitligt val för en kvinnlig look med hög komfort. De sitter perfekt, oavsett om du sportar, tillbringar en hel dag på kontoret eller varför inte under en aftonklänning? De finns tillgängliga i alla tänkbara material och färger. En färgglad bomullstrosa när du sportar, en söt minitrosa till en smal klänning eller en höfttrosa som sitter perfekt till bootcut eller låga jeans- trosor passar varje dag, till varje outfit och varje mode-humör.

Trosor - högsta komfort med mjuk, feminin look

Din bästa väninna gifter sig om två månader och ändå har ni inte kommit så värst långt i planeringen. Du och två andra väninnor ska vara brudtärnor under bröllopet, så mycket mer är inte bestämt. Skäl nog att visa sig som en kompetent brudtärna och bra väninna genom att överraska bruden: Efter ett par dagars planering och fixande står du en morgon framför hennes dörr. Med dig har du de båda andra brudtärnorna och två fat med fin plockmat och småbakelser. I ditt följe har du även en medarbetare från en brölloppsmodebutik som har med sig två stora klädhållare med många olika klänningar till bruden och brudtärnorna. Under några sekunder är din väninna mållös. Sedan börjar en underbar dag full med provning av vackra klänningar, prat, skratt och minnen. Först och främst är det naturligtvis brudens tur att prova klänningar. I en söt, cremefärgad trosa med spets och en passande push up står din väninna med kvinnan från bröllopsmodebutiken framför klänningarna och försöker att välja mellan snövitt och- champagnefärgat. Du öppnar en flaska kyld Prosecco medan en av de andra brudtärnorna, iklädd fina trosor med blommönster, precis håller på att ta på sig en ljuslila bustierklänning. Ni skrattar fortfarande åt den uppseendeväckande kreationen när plötsligt bruden kommer in i rummet i en smalt skuren klänning med djup urringning i ljust siden. Hon ser fantastisk ut och fort börjar din andra väninna, klädd endast i blus och en svart höfttrosa, att gräva i påsarna med skor för att hitta passande high heels. Ni är överens om att den här klänningen är en dröm - ändå är er väninna inte helt säker.

Vardagliga och trendiga stilar och vacker lyx för speciella tillfällen

Provningen och rådgivningen fortsätter, med skratt, sockersöta bakelser och många galna idéer. I en romantisk, vit, trosa och en multifunktions-bh håller du precis på att ta en närmare titt på klänningarna för brudtärnor när din väninna upptäcker en ovanlig, knälång brudklänning i cremefärgad chiffong. Hon provar den direkt, komplett med en sexig, vit tylltrosa, push up och matchande strumpeband. Den är som gjord för henne. Eleganta, sidenglänsande, högklackade skor gör den individuella looken perfekt. Utan att du ens har märkt det, har det redan hunnit bli eftermiddag. Du står och ser på två olika tyllklänningar utan att kunna bestämma dig när en av dina väninnor, iklädd en mörk sidentrosa och passande balconette-bh, utan ett ord, ger dig en antracitfärgad etuiklänning och svarta högklackade skor. Slutligen står ni alla fyra framför den stora spegeln i sovrummet - bruden och brudtärnorna i fullständig outfit och poserar för ett imaginärt bröllopsfoto. Den stora dagen kan komma - nu är ni väl förberedda.

Visa fler...
Visa mindre...