new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jackor för pojkar från Esprit

Jackor för pojkar ska hålla i varje väder och motsvara modemedvetna pojkars smak. En färgglad duffel följer med dem på deras upptäcktsfärder, en fin jeansjacka hänger med på alla äventyr och en vattenavvisande dun-parkas med huva håller i varje väder och vind. För speciella tillfällen finns det speciella jackor: En elegant jacka i kavaj-stil eller en cool jacka i läderoptik fixar omväxling och den passande looken. Med jackor från Esprit är våra pojkar alltid välklädda.

Sportiga jackor för äventyrliga upptäckare

Din son kan knappt bärga sig: För den här lördagen är en utflykt till djurparken planerad, tillsammans med två andra mammor. Det blir totalt fem små djurvänner. Du var redan en gång med din son i den här djurparken, det var i början av förra året. Han var helt hänförd, speciellt av de många djurungarna. Men för en del av de frigående djuren hade han allt stor respekt. När de mörka trädpiggsvinen letade efter foder och luktade med sina trynen på hans bomull-parkas stora ficka var han väldigt tapper. Men vid fältet med getterna var du tvungen att le åt honom då de pigga getterna omringade honom, bräkte högt och till och med nafsade med sina hungriga mular på hans jacka. Ändå hade tydligen getterna gjort mer intryck än de stora björnarna och hjortarna. Han pratade om hur de klättrade och hoppade över klipporna i dagar efteråt.

Barnjackor i alla lägen

Nu, fem månader senare ser du fram emot att få se hur stora de då nyfödda ungarna blivit. Vädret är visserligen inte det bästa, men i en vattenavvisande dunjacka med huva kan inget bromsa din sons goda humör. Redan på vägen dit berättar han upphetsat för de andra barnen, alla insvepta i sina snygga barnjackor, vad man ska tänka på när man matar och klappar djuren. Och att det inte finns någon anledning att vara rädd för djuren. Vid entrén får varje barn en påse med foder, sedan bär det av. Din son känner ju redan igen sig och springer i förväg med de andra barnen. Vid den första korsningen väntas de av de grymtade trädpiggsvinen. Din son stannar lydigt till, precis som ni bestämt i förväg, och tar lite foder ur sin jackficka som han sedan kastar till svinen. Barnen går vidare i lugnt tempo. För att inte skrämma djuren springer de inte mer. Din son går målmedvetet förbi inhägnaden med de kvicka gnagarna till en liten stuga: fladdermus-stugan. Barnen vågar sig in i mörkret med både häpnad och lite rädsla. De andra barnen fnissar när en av flickorna för säkerhets skull drar upp huvan med pälskant på sin parkas. När de första fladdermössen flyger förbi deras huvuden bara måste de skrika till av rädsla. Men samtidigt är de också fascinerade av de snabba och nattaktiva djuren, som de annars bara känner till från barnböcker och skräckhistorier. Väl ute i dagsljuset igen börjar det duggregna. Du ser till att alla knäpper sina varma, vadderade jackor, parkas och anorak-jackor. Och att huvorna dras över. Men barnen är så hänförda av de många djuren att stämningen inte låter sig förstöras. Först framför platsen där de små getterna går lösa blir din son plötsligt lite försiktig. Men när han ser hur hans vänner går till getterna utan att vara rädda, matar och klappar dem, tar han mod till sig och gör dem sällskap. Du ler och vet redan: De kommande dagarna kommer din modige lille djurvän bara att prata om getterna.

Visa fler...
Visa mindre...