new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jeans och byxor för pojkar från Esprit

Jeans och byxor för pojkar från Esprit måste hänga med på en hel del: Stoja, klättra, leka - och se avslappnad och cool ut på samma gång. Ett par färgglada manchesterbyxor, ett par jeans i trendig vintage-look eller ett par löst sittande, rutiga byxor med praktiska fickor - moderna snitt och ett stort utbud trendiga färger ger omväxling i garderoben. Våra pojkars äventyrslusta kräver rörelsefrihet och högkvalitativa material. Jeans med mycket stretch eller bomull-manchester är såväl bekväma som robusta. De håller länge. Och jeans och byxor från Esprit klarar lekande lätt av alla livliga pojkars äventyr.

Alltid full fart: Jeans och byxor för pojkar

Det senaste året har din son gjort stora framsteg. Han har inte bara växt otroligt snabbt, utan har även blivit mycket självständigare - och mer aktiv. Den här inbjudan kommer helt rätt: En annan familj har bjudit in dig och din son till en liten grillfest i vid stranden på lördag kväll. Deras båda söner och din son brukar ofta träffas för att leka. Du pratar med mamman på telefon i förväg, tackar för inbjudan och diskuterar vad du kan hjälpa till med och vad du kan ta med. Även två andra familjer är inbjudna. Du känner även dem väl och din son spelar gärna med deras barn.

Jeans och byxor för pojkar - med på alla äventyr

På lördagen är din son helt exalterad när det bär av i hans älsklings-manchesterbyxor och luvtröja med dragkedja. För säkerhets skull har du tagit med en parkas åt honom som han kanske kan behöva senare. När ni kommer fram hälsar de både sönerna på er med buller och bång. Den yngre, som har sin rutiga byxficka full med verktyg, tar direkt din son i handen och springer iväg med honom. Du ställer din medtagna sallad på buffén som är alldeles intill stranden på en gräsplätt. De andra pojkarna är redan fullt upptagna med att gräva en grop för elden och straxt därefter hämtas stenar som läggs ut runt gropen så att elden inte kan sprida sig. Pojkarna visar stolt upp hur många stenar som får plats i deras byxfickor, en av dem bär till med en stor sten innanför byxlinningen på sina stretchjeans. Därefter letar ni efter virke och du måste förklara för pojkarna att det är lönlöst att bryta av pinnar från alla buskar eftersom bara gammalt och torrt virke brinner bra. Kort därefter hjälper du pojkarna att förbereda elden. Först lägger du lite papper, torra löv och tunna kvistar på varandra. Sedan läggs större pinnar och grenar på hög. Den äldre pojken plockar stolt fram tändaren som han fått lov till av sina föräldrar ur fickan på sina bomullsbyxor och tänder på elden tillsammans med sin pappa. Barnen gapar och skrattar och tittar intresserat på hur flammorna till en början sprider sig långsamt och sedan snabbare och snabbare förvandlas till en imponerande eld. Från och med det är pojkarna upptagna hela kvällen: Grilla korv, dricka läsk och hålla igång elden. Du njuter av den avspända stämningen och de givande samtalen med de andra föräldrarna. Innan ni ger av hemåt igen måste era vänner lova något: Ja, det blir flera kvällar runt elden.

Visa fler...
Visa mindre...