new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damjackor från Esprit

Vi älskar våra kappor och jackor därför att de förenar funktionalitet och stil. Deras uppgift är inte bara att värma oss, de ska även betona vår kvinnlighet och passa till vår personliga outfit. Är det för mycket begärt? Nej, för den perfekta damjackan kan just det. En klassisk trenchcoat, den tidlösa skinnjackan eller en bekväm nylonjacka - vi alla vet hur oumbärliga de riktiga damkapporna och damjackorna kan vara. Våra liv bestäms av våra planer, önskemål och krav. Våra favoriter tillfredsställer alla dessa behov och låter oss se fantastiska ut - utan problem och och alltid till vilken stil som helst.

De värmer oss, får oss att känna oss väl till mods, varje dag – damjackor

Idag är en av de där underbara vinterdagarna, då du vaknar av ett strålande solsken från en isblå himmel. Det har snöat och med ens vet du: Idag bara måste du ut och njuta av den kalla, klara luften och av varenda solstråle. Tillsammans med din bästa väninna blir det en lång vinterpromenad. En sådan här dag är man härligt varmt klädd i en parkas eller varför inte en dunjacka med fodrad luva? Ni pulsar genom snön och njuter av det vita, glittrande landskapet. En god vän ringer och frågar om ni inte har lust komma till stadsparken för att åka skridskor. Isbanan är ny och spontant tackar ni ja. Det är dags att återupptäcka gamla talanger! Avslappnad och bekväm i vadderade dunjackor och grovstickade yllemössor tillbringar ni hela eftermiddagen på isen. Det blir många skratt och ni övar ända fram till kvällen. Efteråt slappnar ni av och med glögg och lussekatter låter ni kvällen gå mot sitt slut.

Med våren blir dagarna längre. Äntligen vågar sig gröna knoppar ut på trädens grenar och de första blommorna spirar i trädgårdarna. Den grå vinterstämningen är över. Överallt börja det bli liv igen. Nu är det dags för din trenchcoat. Klassisk modern men alltid feminint skuren - ett underbart plagg för din business-outfit. Det blir många nya projekt det här året och dagarna på kontoret är långa och intensiva. Men din fritid är om möjligt ännu mer intensiv: Den här helgen bär det av ut i terrängen för att åka mountainbike för första gången! Funktionell, sportig i stretchleggings och en vindtät softshell jacka njuter du av utmaningen. Du åker genom tät skog, över smala, steniga stigar. Tillslut belönas du med en underbar utsikt och den tillfredsställande känslan av total utmattning.

Lätt och luftig, stilfull och elegant - jackor och kappor som kan allt

Sommaren är här: Du ser fram emot obegränsade möjligheter och de långa, härligt varma dagarna. På försommaren är nätterna fortfarande svala. Då tar du gärna en joggingtur i skogen. Du njuter av den friska luften som strömmar genom dina lungor. En lätt, andningsaktiv vindjacka i lysande färger skyddar mot den kyliga morgonen. Snart ser du solens gyllene strålar skimra genom trädens gröna lövverk. Pigg och vaken sätter du dig vid frukostbordet. Du börjar planera inför shoppingrundan tillsammans med din bästa väninna - snart börjar bikinisäsongen. En kort feminin jeansjacka i vintage look och wedges kompletterar din luftiga sommarklänning under den långa rundan på stan. På kvällen stämmer ni spontant träff med ett par vänner för årets första grillparty. Allt är perfekt: Färgglada lyktor, grill och en läcker buffé, musik och glada samtal. I skinny jeans och en mjuk skinnjacka njuter du av den ljumma sommarnatten och stjärnhimlen ovanför dig.

Sommaren är kort. Hösten för med sig de första kalla nätterna och en bred färgpalett. Sedan ett par veckor tillbaka har en yllekappa ersatt din trenchcoat när du går till jobbet. På helgerna glädjer du dig åt de sista vackra dagarna. Du tar en långpromenad i skogen. En vadderad parkas eller en fodrad duffel är perfekt en sådan här dag. Du upplever den otroliga mångfalden av höstlöv i underbara färger. De sista solstrålarna värmer dig och du smider planer för de kommande månaderna. Snart har ännu ett år tagit slut - du ser fram emot nästa. Att njuta av det som kommer, glädjas åt stunden, upptäcka nytt och underbart runt omkring sig och i sig själv varje dag på året: Det är det som är livskvalitet. Med damjackor från Esprit kan du vara dig själv och perfekt stylad, varje årstid - vart du än är på väg.

Visa fler...
Visa mindre...