new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Push up-bh från Esprit

Push up-bh är underkläder med det lilla extra. De ger stöd och ger en underbar komfort i varje situation. Dessutom ger en push up-bh varje outfit en kvinnlig utstrålning. Oavsett om det är en balconette-bh eller en silkig bygel-bh med spets-detaljer, eller för att trolla fram ett vackert dekolletage i en klänning med djup urringning eller för feminina former i en stretchig top - En push up-bh är en underbar, liten hjälpreda när det gäller att göra det bästa av vår personliga look. I många olika stilar, från elegant till lekfull, transparent med tryck eller silkigt vitt. En push up-bh passar alltid vår egna stil - för att inte tala om vårt humör.

Push up-bh - en mångsidig vardagsstil för feminina former

Det här kommer att bli en spännande vecka i det lilla fotogalleriet där du jobbar. På fredag invigs en stor utställning. En mycket känd fotograf som har gjort sig ett namn med sina uttrycksstarka foton, även internationellt, visar sina bilder. Onsdagsmorgonen börjar med två möten efter varandra med journalister. Du berättar för dem om konstnärens arbeten och hänvisar till utställningen. I tid och full av energi möter du upp journalisterna i galleriet. Dina svarta treggings, den feminint, figursydda, korta blazern med en lekfull push-up med multifunktions-axelband gör din outfit perfekt för det här mötet. Suveränt låter du dig intervjuas av journalisterna och sedan berättar du även lite om galleriet och dess historia.

På eftermiddagen kontrollerar du hotellbokningen en gång till och fotografens ankomsttid. Sedan åker du hem för att byta om inför ett affärsmöte på en restaurang. Du ska träffa din chef som samtidigt är din mentor. Hon har bjudit dig till ett franskt brasserie för att gå igenom de två kommande dagarna. En enkel, v-ringad, kritstrecksrandig klänning med en romantisk balconnetbygel-push up därunder ger dig en komfortabel kombination av business dress och kvällsgarderob. Det blir ganska sent den här kvällen så därför använder du torsdagsmorgonen till att besöka ett pilatespass på gymmet runt hörnet för att bli fräsch igen. I ¾-leggings och en stretchig tanktop över en silkig och andningsaktiv bygel-bh med sköna vadderade axelband och en mjuk hipstertrosa går du igenom alla övningarna tillsammans med din tränare. Du njuter av att anstränga din kropp och du märker hur spänningarna släpper. Du har till och med tid för att äta frukost i lugn och ro - Fotografen kommer inte förrän lite innan lunch från London. I trendigt, färgade skinny jeans, halvhöga stövletter,en mjukt, fallande sidenblus och en elegant push up-bh med vadderade kupor och spets därunder, hämtar du din gäst i tid från terminalen och kör honom sedan till hotellet. Du tipsar honom om ett par intressanta ställen i stan och bestämmer tid för ett möte på morgonen därpå i galleriet.

Kvinnlig, sexig och framförallt: underbart bekväm i varje livssituation.

På fredagen är du redan tidigt på jobbet. Iklädd casual chic, en klassisk push up-bh under en stickad klänning och höga stövlar i velour skrider du på bästa humör till verket. Tillsammans med din chef och fotografen samordnar du bilderna, plats och belysning. Ni diskuterar ordningen och kontrollerar de enskilda verkens informationskyltar. Efter en sen lunch ställer du fram drick, glas och fingerfood. Sedan är det dags att skynda hem för en snabbdusch och styling inför kvällens utställning. En smekande, svart klänning med vattenfallsurringning, high heels med en sexig push up-bh med spets och en fin spets, string-tanga därunder trollar fram en elegant glamour - precis så som tillfället kräver. Utan att vara för mycket, men dock med en särskild touch passar din outfit perfekt till de storskaliga, suggestiva, svartvita fotona och även till kvällens livliga atmosfär, Utställningen blir en succé. Först sent på natten tackar de entusiatiska gästerna för sig. Du tar en taxi hem - och ser redan fram emot den första utställningsdagen.

Visa fler...
Visa mindre...