new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Chinos från Esprit

Från att ha varit en funktionell uniformbyxa till dagens moderna allrounder - chinos har sedan länge avslöjat sina mångsidiga talanger. Till sportiga sneakers och en cardigan i bomull eller helt rätt för att ha på sig på jobbet med ädla mockasiner, blus och en kort blazer - lätta chinobyxor med en snyggt snitt kan man ha på sig till varje årstid och till olika stilar. Chinos finns i många färger och står för avslappnade, casual outfits, så som vi älskar dem. Och det bästa med dem: På enklaste sätt låter de oss se bra ut - det är det som gör chinos till morgondagens klassiker.

Tweed, pepita, denim, eller manchester - Chinos finns tillgängliga i alla trender

Din morfar har bjudit in hela familjen över helgen för att fira hans födelsedag Det var länge sedan du var i den underbara stugan på landet. När du ser den röda stugan med de vita knutarna, de spröjsade fönstren och snickarglädjen känner du barndomens trygghet igen. Bekväm och okomplicerad i pastellfärgade bomullschinos till en stickad tröja hoppar du ut ur bilen och hälsar på hela släkten. Du delar ett av de stora gästrummen och en dubbelsäng med din syster. Födelsedagsmiddagen äger rum i ett gästgiveri inte långt bort från dina morföräldrars gård. I ljusa, stretchiga chinos, kort sidenblus och fina ankle booties känner du dig feminint klädd i en särskild avslappnad stil. Tillsammans med dina syskon och dina kusiner beundrar du buffén med regionala specialiteter, nybakat bröd och ostbrickan från en gård i närheten. Det blir en glad, utsvävande kväll som dröjer långt in på natten. Ni pratar, skrattar och vid midnatt sjunger ni för födelsedagsbarnet samtidigt som en stor tårta med ett hav av ljus bärs in.

Lysande, färgglada eller mjukt pastellfärgade, avslappnade, lätta och underbart bekväma

Trots att natten var kort, känner du dig pigg och fräsch nästa morgon - den välkända, familjära atmosfären gör under. Direkt efter att ni har vaknat går du och din syster ner i köket på jakt efter en kopp kaffe. I avslappnad weekend-look, du i chinos i boyfriend- style och en grovstickad cardigan, din syster i lätta chinos i linne-blandning och en feminin topp, sätter ni er med era rykande koppar i köket och berättar om de senaste historierna och hemligheterna för varandra - precis så som det alltid har varit. Den största delen av släktingarna åker in till stan i närheten för att shoppa. De andra njuter av naturen, lugnet eller avskildheten runt om stugan. På kvällen samlas alla runt den varma, sprakande elden i den öppna spisen, äter tillsammans och berättar om dagen. Den lätt, rökiga doften från den öppna spisen blandar sig med doften av din mormors hembakade bröd. I ett par denim- chinos och en v-ringad tröja i kashmir, myser du i den stora fåtöljen framför den öppna spisen. Du känner dig lugn och helt trygg. Innan det är dags att bryta upp nästa morgon, går hela familjen på den traditionella promenaden genom skogen. Dina färgade chinos i lysande rött, kombinerat med ljusgrå velour-sneakers och en lätt skinnjacka är en riktig färgklick i skogens gröna tystnad. Arm i arm med din moster iakttar du ett par rådjur som hoppar över stigen. Din morbrors två unga golden retriever stojar sorglöst runt omkring den lilla gruppen. Du njuter till fullo av de sista timmarnas trygga famn som du kan luta dig tillbaka till och känslan av det lugnet som förenar er. Alldeles för fort är den underbara helgen över men du tar avsked av dina släktingar med en känsla av lycka och full av energi för veckan som kommer. Du sitter nästa redan i bilen när din mormor snabbt räcker en påse med det nybakade brödet i din hand.

Visa fler...
Visa mindre...