Uppdatering om det aktuella läget


Hej alla Esprit Friends,

på grund av COVID-19/Coronavirusets utveckling känner många människor oro. Vi vill meddela dig hur vi hanterar situationen hos Esprit.

Vår högsta prioritet är att skydda hälsan och välbefinnandet för våra kunder och medarbetare och att bidra till att förhindra smittspridningen. För att kunna skicka din beställning snabbt och säkert till dig, har vi därför infört följande hygienåtgärder.

Vårt lager:

Vi garanterar, att strikt följa föreskrifterna från det tyska Robert Koch-institutet och att hålla högsta hygienstandard. För att minska infektionsrisken, råder det tillträdesförbud för externa personer på lagret.


Vår leverans:

För att minimera personlig kontakt får våra speditörer inte längre komma in på lagret. För att skydda din hälsa, genomför våra leverantörer dessutom ett kontaktlöst överlämnande och leverans till PostNords serviceställen..


Dina returer:

Du kan fortsätta att returnera dina varor som tidigare, dessutom packar vi om varje återsänd vara för dig. Och du behöver inte vara orolig, vi erbjuder för våra Friends en förlängd returrätt med upp till 100 dagar.


Aktuell leveranstid & varutillgänglighet:

Vår e-shop på www.esprit.se är öppen 24/7 för dig. Dessutom garanterar vi att hålla vårt leveranslöfte om att leverera inom 2-4 arbetsdagar.

För övrigt kan vi glädja dig med att vi har tillräckligt med varor på vårt lager för att i fortsättningen kunna tillhandahålla alla favoritartiklar.