new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damklockor från Esprit

Perfekt,pålitlig och punktlig varje dag. Damklockor är ett vardagligt, men ändå speciellt smycke som vi inte kan se oss mätta på. De är våra ständiga följeslagare. På ett diskret och komfortabelt sätt, kompletterar de vår outfit och personliga stil utan problem. Esprit damklockor är ett stycke individualitet. Klassisk eller elegant, sportig eller extravagant, med en urtavla i metall och lysande färger och ett armband i plast. Eller varför inte en stilren kronograf eller en klocka vars armband viras runt handleden. Det är endast du som bestämmer, vad som passar dig bäst. Välj en klocka som passar perfekt till dit liv - välj en damklocka från Esprit.

Mångfacetterad, feminin och av hög kvalitet: Klockor följer med oss i många år

Det är dags för familjefest. En årlig tradition. Ni träffas i två dagar för att prata och för att tillbringa tid med varandra. Så småningom anländer alla, själva eller med partner och barn tills huset är fullt av röster, spring och skratt. Du delar rum med din yngre syster - som förr i tiden. Som varje år, är den första kvällen kvinnornas. Med din mamma, moster, kusiner och din mormor sitter du tillsammans och berättar om nyheter och minnen från förr. Återigen blir du medveten om hur varenda en av er har helt olika egenskaper, en egen stil och en alldeles egen väg genom livet. Din mamma blir för varje år som går mer som en väninna och en förtrogen person för dig. Den enkla, men samtidigt moderna damklockan med äkta diamanter runt hennes handled, fick hon i present av din pappa när de hade bröllopsdag sist. Med den enkla och kantiga formen utstrålar den okonstlad, feminin elegans och lite lyx - den absolut rätta av alla tänkbara presenter en sådan dag. Dessutom ett underbart minne för all evighet. Din yngre syster är den mest förtrogna personen i familjen. Det spelar ingen roll att ni är så olika. Hon lever för dagen. Som eventmanager reser hon runt i hela Europa. Hon älskar fallskärmshoppning och asiatisk kampsport. Hennes sportiga klocka i metall och armband i plast utstrålar en lekfull kvinnlighet: Casual style för varje dag och eleganta nog för de där speciella ögonblicken.

Damklockor - funktionella klockor och stilrent smycke i ett

Din kusin älskar de stora föreställningarna i livet. Hon driver ett prestigefyllt konstgalleri. Hon är modern, utåtriktad och lägger stort värde på en passande stil. Hon älskar speciella, värdefulla föremål som den glamorösa smyckesklocka, som hon bär vid särskilda tillfällen som detta. Med ett brett armband med fina graveringar och den smala urtavlan är den en perfekt blandning av tidtagare och smycke - och en storartad följeslagare till en elegant festgarderob. Din moster är en person som är glad av naturen, dessutom är hon duktig på att organisera. Med fyra barn, två hundar och olika hobbys har hon ändå tid över för att skriva en kolumn och två modebloggar. Hennes avlsappnade och enkla stil har alltid en särskild touch, precis som hennes klassiska, guldfärgade kronograf som är försedd med underbart slipade ädelstenar. En vacker damklocka. Robust och tålig å ena sidan, mjukt feminin å andra sidan. Den är precis lika mångsidig som din moster själv är. Damklockor är inte gjorda för kompromisser. Du själv bestämmer vilken väg du tar i livet - ta dig då också friheten att själv bestämma valet av klocka. Mångsidig som ditt liv, mångfacetterad som din personlighet, ädel och feminin - så är damklockor från Esprit.

Visa fler...
Visa mindre...