new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Strumpor och benvärmare från Esprit

Strumpor och benvärmare är delvis en basic och delvis en modeaccessoar. Vi bär dem nästan omärkligt och som en andra hud, som en spännande kontrast eller som ett mysigt komplement till våra respektive outfits. Damsockor, strumpor och benvärmare kan vara ytterst diskreta - men det måste de inte vara. Klassiska knästrumpor, overknees i trendiga färger eller småstickade benvärmare ger vår look en personlig touch och samtidigt är de mycket funktionella. Vad ska vi klä oss i idag? Helt säkert är en endast en sak: Strumpor och benvärmare är oumbärliga för vår personliga, favoritstil.

Wellness för fötterna, stil för vår outfit - Strumpor kan både och

Du lutar dig tillbaka och slappnar av. Medan gröna ängar och skogar drar förbi i framför tåget fönster sträcker du ut dina ben, klädda i bruna overknees i angora och ankle- booties. Veckan har varit lång och full av möten, men du njuter av den angenäma och lugna färden och när du ser ut genom fönstret ser du fram emot helgen som ligger framför dig. En yoga-workshop med din bästa väninna, i ett hotell vid en skog, mitt i det gröna - det är precis det du behöver nu. Din väninna har redan kommit och visar dig runt i det lilla, mysiga rummet som ni har hyrt för helgen. Loungedelen badar i det mjukt skimrande skenet från elden i den öppna spisen. I en manchesterkjol och mysiga knästrumpor med norskt mönster lutar du dig tillbaka i den stora soffan som står precis vid den öppna spisen och börjar berätta om den senaste veckans händelser. Ingen TV, ingen musik, inga DVD-filmer - kvällen flyger ändå förbi medan ni skrattar, pratar. Ett dämpat sprakande från elden hörs i bakgrunden.

Trots att kvällen blev sen, vaknar du utvilad och full av energi nästa morgon. Redan innan frukosten är det dags för en inledande lektion i yoga. I ett enkelt, ljust träningsrum får ni lära känna er yogalärare och de andra deltagarna som ska vara med under workshopen. Klädd i leggings, topp och sportiga sneakerstrumpor gör du de första övningarna på yogamattan tillsammans med din väninna. Du koncentrerar dig på din andning och på de flytande och förvånansvärt ansträngande övningarna. Med mjuk röst vägleder yogaläraren varje rörelse. Svettig, men helt balanserad njuter du av en kort cool down och avslappning innan du drar på dig dina stickade benvärmare och det bär av till frukosten. Under förmiddagen har ni ett långt, intensivt yogapass och en lätt lunch. Sedan är det dags för en promenad genom den närliggande skogen. I rejäla biker boots, finstickade strumpbyxor, jeanskjol och en ullkappa följer ni de små skogsstigarna. Ni hoppar över pölar och iakttar rådjur på långt håll som verkar hoppa helt ljudlöst över en glänta i skogen.

Värmare för ben och armar - en feel good- accessoar som följer med varje trend lekande lätt.

Efter ytterligare ett yogapass och en lång stund i bastun orkar ni nätt och jämt under middagen att skåla för den härliga helgen - sedan faller ni i säng. Under övningarna, tidigt nästa morgon, märker du hur dina rörelser har blivit allt mer flytande och din andning jämnare än under gårdagens övningar. I shorts och fina ribbsockar stretchar du armar och ben. Du försöker helt och hållet att koncentrera dig på din kropp. En lång frukost, en massage och slutligen ett avslutande yogapass, sedan tar alla deltagare avsked av varandra och samtalar ännu en gång. Sedan är yoga-helgen förbi. Arm i arm tar du och din väninna en sista promenad till tågstationen, där era väskor redan väntar på er. Avslappnat stylad, i ljusa chinos, bomullstop och mjukt stickade armvärmare går ni på tåget. Iklädd leggings, bekväma jersey- benvärmare och en oversize- tröja sätter sig din väninna bredvid dig och ni låter helgens händelser passera revy. Ni båda är helt säkra på en sak: Ett sådant här andrum måste ni unna er igen - men nu ser du fram emot den kommande veckan på jobbet.

Visa fler...
Visa mindre...